Velkommen til Medicinsk Akupunktur Klinik i Vedbæk ved læge

Niels Jacob Bang-Nielsen.

Jeg giver kinesisk akupunktur til voksne og børn, og har 34 års erfaring i at behandle med akupunktur. Jeg har været alment praktiserende læge i 27 år, og jeg har et avanceret diplom i akupunktur fra Nanjing Universitet, Kina. Gennem 20 år har jeg uddannet læger og andre autoriserede sundhedspersoner i akupunktur for Dansk Medicinsk Akupunktur Selskab.

Medicinsk akupunktur er akupunktur udført af en læge, som også er uddannet i dette. Med min erfaring fra arbejdet som praktiserende læge kan jeg vurdere hvornår akupunktur vil være den bedste behandling, hvornår almindelig lægelig behandling er bedst, eller om et samarbejde mellem de to former vil være det bedste.

Vælger du Medicinsk Akupunktur Klinik i Vedbæk, vælger du kompetent og sikker akupunktur.

Niels Jacob

Jeg kan tilbyde:

Effektiv smertebehandling med triggerpunkt akupunktur, elektroakupunktur, varmebehandling med magnetlampe, kopper og skalp akupunktur, suppleret med understøttende generel akupunktur, så effekten holder bedre.

Men akupunktur er meget mere end smertebehandling. Akupunktur er en del af kinesisk medicin, som behandler alle former for sygdomme, selv om den ikke bruger de samme begreber som vores vestlige medicin. Se venligst listen over sygdomme hvor behandling med akupunktur er velegnet under BEHANDLING.

Er du i tvivl om mulighederne ved akupunkturbehandling af det du måtte lide af, er du velkommen til at ringe på 2166 3370 på hverdage mellem kl. 8 og 15, eller sende en e-mail til n.j.bang-nielsen@dadlnet.dk.